dimarts, 1 de febrer de 2011

Orinen

Sorprèn que mentre els grans orinadors del país opinen i analitzen les revoltes d’Egipte i Tunísia, el poble català estigui castigat.

Castigat a pagar uns impostos elevats i no rebre’n el benefici que li correspondria per justícia lògica i moral. Castigat a pagar uns peatges cada vegada més abusius, que permete’n l’enriquiment d’uns quants aprofitant-se dels transports i les comunicacions per carretera; un dels eixos bàsics de la societat. Castigat a pagar 1 cèntim de més per cada litre de benzina per pagar la Sanitat; Una sanitat que és de les més barates del Reino i d’Europa (i massa vegades deficient), però que de totes maneres ens surt massa cara. Potser això de l’espoli fiscal és quelcom real i ens afecta de veritat? Seguim amb un poble Català castigat també a no tenir escoles dignes (barracons). Un Poble castigat a restar humiliat i vexat i no poder regir-se per ell mateix, com qualsevol país amb capacitat pròpia per autogovernar-se i solucionar els seus problemes, perquè depèn d’una nació que se li declara superior.

És per això que em sorprèn que mentre quatre carallots analitzen si la revolta podria o no podria encomanar-se a la Xina, sembla que aquí ningú parli de revolta (ni tant sols de vaga general). Realment donen per fet que aquí el “nivell de vida és superior” i “no passarà res”? O potser prefereixen no parlar-ne i deixar la merda quieta?

Vostès sí que són merda, senyors: La Rosa de Foc tornarà a brillar.
(quan no es puguin pagar les nòmines)


Enllaços:
http://blogs.3cat24.cat/obertperobres.php?itemid=38049
http://blogs.3cat24.cat/primeraesmena.php?itemid=38048
http://www.3cat24.cat/noticia/1047086/politica/Oriol-Pujol-revela-que-la-Generalitat-gairebe-no-pot-pagar-les-nomines

Cap comentari: